top of page

Over de camperplaats

Wij heten u van harte welkom op onze ondanks vernieuwde (2024) camperplaats “Aan het Dorp” te Werkhoven. Werkhoven ligt in het Kromme Rijngebied aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. De centrale ligging en de prachtige omgeving bieden tal van mogelijkheden.

Ontdek de omgeving

Ontdek het rivierenlandschap met de fruitboomgaarden al fietsend, wandelend of met de camper. De vele landgoederen, indrukwekkende kastelen en schitterende natuur zijn een bezoek zeker waard. Wat dacht u van een dagje naar de stad, een avondje uit, de cultuur opsnuiven of heerlijk uit eten?

Inrichting van de camperplaats

Wij hebben de schoonheid van de natuur overgebracht op onze 11 staanplaatsen. Wij beloven u: het gras is GROENER dan bij de buren. Al onze plaatsen zijn verhard en u stapt uit op een stuk kunstgras, niet te onderscheiden van echt gras. Deze keuze hebben wij gemaakt, omdat wij het prettig vinden dat alles schoon is en u ook uw camper schoon in kan stappen. Aan de achterzijde van de plekken vindt u een stuk echt gras, zodat dit mooi overloopt in de boomgaard waar u uitzicht op heeft.  Mocht u iets minder goed ter been zijn, maakt u zich dan geen zorgen! We hebben ruime verharde looppaden aangebracht naar het sanitair. Wij bieden u een geheel gerenoveerd schoon sanitair aan, met 2 douches, 2 toiletten en 2 wasbakken met spiegel om eventueel uw tanden te poetsen, zich te scheren of uw haar te föhnen. Afwassen en elkaar ontmoeten doen wij in onze overdekte ruimte waar wij een afwasplek hebben.

Komt er familie op bezoek, dan mag u gebruik maken van onze gezellige loungeruimte. Hier bevinden zich tevens folderrekken met fiets- en wandelroutes en overige folders met activiteiten in de buurt. De bakker is op 200 meter afstand van onze camperplaats. Prima te belopen. Tevens is er in Werkhoven een goede snackbar en een goed restaurant. Het restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. 

gras

"De schoonheid van de natuur is overgebracht op onze 11 staanplaatsen"

Voorzieningen

Voorzieningen
Sanitair
Er zijn 2 douches, 2 toiletten en een keukentje.
Stroom
Onze camperplaats beschikt over een stroompaal van 6 ampère. Lees hier meer.
Wifi
Op onze camping is gratis WIFI beschikbaar.
Kunstgras & verharde paden
Verharde paden en kunstgras houden uw voeten droog en uw camperplaats schoon.
Lounge
De camperplaats is voorzien van een comfortabele lounge.
Afval
Uw afval kunt u kwijt bij onze camperstort, chemisch toilet en de milieustraat.
Huisdieren
Honden zijn (aangelijnd) welkom op onze camperplaats.
Wasplaats
Extra service bij langer verblijf: maak gebruik van onze wasplaats. Lees hier meer.
Plattegrond
plattegrond aan het dorp.png
Tarieven

Uw verblijf 

Tarieven

Een nacht op onze camperplaats kost €19,50 exclusief toeristenbelasting en stroom. De toeristenbelasting bedraagt €1,10 

Komt u met meer dan 2 personen? Dan vragen wij €5,00 per persoon extra. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis.

Stroom

De stroomvoorziening op onze camperplaats is 6 Ampère en biedt een uitstekend netwerk.

 

Het gebruik van stoom is niet inbegrepen in de standaardprijs en kan apart worden betaald met losse euro’s bij de stroompaal. De prijs is € 0,50 per KwH met een minimum inworp van € 1,00. Lees hier de instructies van onze stroompaal.

Aankomst- en vertrektijden

U kunt elke dag aankomen of vertrekken op onze camperplaats. Vanaf 12:00 uur bent u welkom. Op de vertrekdag willen we u vragen om voor 11:00 uur de camperplaats te verlaten. 

Aankomst- en vertrektijden
Stroom
IMG_9036.jpg

Extra service: wasplaats

Wij bieden u een extra service aan als u op onze camperplaats verblijft van:

  • zaterdag tot dinsdag of

  • maandag tot donderdag

 

U mag dan voor € 15  gebruik maken van onze overdekte wasplaats. Hier kunt u zelf uw camper wassen, om zo alleen de herinnering van een prettig verblijf mee te nemen en de viezigheid van uw camper achter te laten en uw camper weer schoon mee naar huis te nemen of op doorreis te gaan.

 

Ons doel is vooruitkijken, om u positief en met een glimlach achterom te laten kijken.

bottom of page